Currículum personal: La meva vida abans de la docència a Impact

 

El 1999 vaig fer les meves primeres colònies d’estiu en anglès, amb English Summer SA. Des de llavors, la major part de la meva vida laboral ha estat relacionada amb aquest idioma.

 

Tots aquests anys m’han servit per conèixer l’anglès en el món del turisme, l’empresa i sobretot l’educació en el lleure i la docència.

 

En el meu temps lliure aquesta llengua també ha tingut una importància cabdal, anant a classe fins assolir el nivell més alt i coneixent el món a través de viatges.

 

Si voleu conèixer-ne més detall, us ho explico a continuació:

 


 

 

– El setembre de 2014 Murus – Classes d’anglès obre les seves portes a Montbrió del Camp.

Tres anys més tard, el setembre de 2017, passa a anomenar-se IMPACT – School of English.

 

– El curs escolar 2013 – 2014 el vaig treballar com a Professor d’Anglès a l’acadèmia Aulavall (Tarragona) i en domicilis particulars.

 

– Els sis anys anteriors (2008 – 2013) vaig ser Director d’Activitats a diverses cases de colònies de Fundació Pere Tarrés.

Durant els estius vaig treballar com a Director de colònies en anglès de la Fundació Pere Tarrés (FPT) i de la Generalitat de Catalunya, a través de la Institució Cultural del CIC.

Durant aquest temps també vaig ser Professor a l’Institut de Formació de la FPT de cursos de monitors de lleure i dels monogràfics d’astronomia i d’activitats d’estiu.

 

– L’any abans (2007) vaig començar a treballar a la FPT com a Educador ambiental en cases de colònies i durant l’estiu vaig ser professor d’anglès en colònies de la FPT i de la Generalitat de Catalunya (a través del CIC).

 

– Durant tot el 2006 vaig ser Administrador amb idiomes a la seu central de MANGO, a càrrec del manteniment i incidències de les botigues pròpies a diversos països, inclòs el Regne Unit. Quan era necessari, atenia també incidències extraordinàries a països de parla alemanya.

 

– Anteriorment havia estat Recepcionista durant un any a l’Hotel Icària Barcelona **** i un any i mig a l’Hotel Ciutat de Tarragona****, tots dos del grup SB Hotels.

 

 

Tinc el “Certificate of Proficiency in English” obtingut amb una B – Notable – a la convocatòria de maig de 2014. És equivalent al C2, el nivell més alt que hi ha.

Tenia l’Advanced des del 2003 i el First Certificate del 1999.

Apart de l’anglès parlo Alemany (Cinc anys d’estudi, un d’ells a Alemanya), Francès (Vuit mesos d’estudi a França) i Italià (Un any d’estudi a més de diverses estades a Itàlia).

 

Vaig treballar amb l’empresa alemanya Komm mit GmbH en torneigs d’estiu de futbol base a Itàlia (2004) i Croàcia (2005), com a Traductor espanyol – alemany – italià.

 

 

Altres

· Carnet de Director d’activitats de Lleure infantil i juvenil des del 2008

· Carnet de Monitor d’activitats de Lleure infantil i juvenil des del 1998

· 10 anys a l’Agrupament Escolta Montsant – Cim de Reus, dos d’ells com a monitor.

· Aficionat a viatjar, he estat a més de 30 països diferents. S’hi inclouen els EUA (Alaska), Canadà, Nova Zelanda (dos mesos), Austràlia (dos mesos), Anglaterra (diverses estades), Escòcia o Irlanda.

També he estat a Perú, Jordània, Egipte, Cambodja, Laos, Israel i Palestina.

 

Cañón del Colca - Perú    NZ north island

 

La foto de l’esquerra és al Cañón del Colca, a Perú el 2009, esperant que el còndor acudís a la seva cita amb els turistes.
La foto de la dreta és a l’illa Nord de Nova Zelanda el 2010, al Parc Nacional Whanganui, sobre un pont que no porta enlloc.